top of page

Salgsbetingelser

NB! Vi sender kun til Norge portofritt. Hvis bor i et annet land da må du betale porto.

Dette kjøpet er regulert av den nedenstående standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett. Med forbrukerkjøp menes her salg av vare til forbruker som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, og når selgeren opptrer i næringsvirksomhet med salg av varer over internett. Kontrakten er utarbeidet og anbefalt brukt av Forbrukerombudet. Forbrukerkjøp over Internett reguleres hovedsakelig av avtaleloven, forbrukerkjøpsloven, markedsføringsloven, angrerettsloven og ehandelsloven, og disse lovene gir forbruker ufravikelige rettigheter. Vilkårene i kontrakten skal ikke forstås som noen begrensning i de lovbestemte rettighetene, men oppstiller partenes viktigste rettigheter og plikter for handelen. Les mer her.

Bytte & retur

Angre på kjøp

Angrerettsloven gir deg anledning til å angre dine kjøp. Dette gjelder alle standardvarer. Enkelte produkter blir spesiallaget etter kundens ønske og disse har derfor ikke angrerett ( de som er ikke i vareutvalget).
Produktet kan selvsagt ikke brukes hvis man ønsker å angre kjøpet.
Angrerett er 30 dager. Les mer her.

Betaling

Når du kjøper varer hos Quillingkunst kan du være helt trygg på at dine betalingsopplysninger er i helt trygge omgivelser.

Vi har ikke tilgang til ditt kortnummer. Kjøpet foregår på Stripe eller Paypal sin trygge server, og det er kun navn og adresse vi får etter kjøpet. Stripe og Paypal er to av verdens største online betalingsleverandørerer. 
Når varen er kjøpt tar det noen sekunder mens kortet ditt blir behandlet før vi får en bekreftelse. Les mer her.

Leveringsbetingelser

Alle forsendelser kan spores.Dere skal få sporingsnummer.
Etter at vi har mottatt bestilling, vil du motta en kvittering på e-post 
Lagervare sendes innen 3 arbeidsdager.
Vi garanterer ikke at alle varer er på lager eller kan skaffes. 
Alle varer har begrenset antall. 
Vi sender varer over hele verden. Hvis varen skal sendes unenfor Norge eller Svalbard da kunden må betale porto i tillegg.
Alle priser er oppgitt i norske kroner, inkl. mva. 
Minimumsalder ved kjøp i vår nettbutikk er 18 år. 
Tilleggsinformasjon 
Hvis du har bestilt feil vare eller ønsker å annullere salget før det er sendt, gjør vi dette selvsagt uten kostnader for deg.
Bruker du angreretten, får du selvsagt tilbake hele kjøpesummen. Vi tar ingen gebyrer.
Alle våre produkter har minimum 1 års garanti. Les mer her.

Personvererklæring

I Quillingkunst  er vi opptatt av å ta godt vare på dine personopplysninger.

Som behandlingsansvarlig er vi ansvarlige for all innsamling og behandling av dine personopplysninger.

I denne personvernerklæringen gir vi deg informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler, og for hvilke formål vi behandler dem, hvilke tredjeparter som er involvert, og informasjon om dine rettigheter.

www.quillingkunst.no innhenter informasjon du frivillig gir oss når du bruker tjenestene våre, f.eks. når du registrerer deg som kunde i vår nettbutikk. Les mer her.

Om stell og bruk av smykker & hårspenner

Alt som brukes, slites. Jo mer det brukes, jo mer vil det slites. 

 Alle gjenstander du har vil bære preg av hvor mye og hvordan du bruker dem.

 Hva kan du gjøre for å bevare smykkene dine? Ta av leire smykker når du svømmer, dusjer, jobber i huset eller hagen; leker i sandkasse eller på stranda; pusser opp hus eller hytte; ved alle typer grovarbeid. Ingen smykker er laget for å bæres døgnet rundt, året rundt. Les mer her.

bottom of page