top of page

Info

Om meg

Jeg heter Helena Aas, bor i Trondheim , Norge.Liker å holde på forskjellige hobbyer i min fritid. Her har  jeg samlet alt som jeg laget i de siste 10 år.Noen av disse kunstverkene kan selges og noen kan lages etter bestilling. Les mer her.

Om quilling

Quilling eller papir filigranet er en kunst form som innebærer bruk av strimler av papir som er rullet, formet, og limt sammen for å skape dekorative mønstre.  Les mer her.

Om kusudama

Den japanske kusudama (薬 玉; lit. medisinball) er en papirmodell som vanligvis (men ikke alltid) er skapt ved å sy flere identiske pyramidale enheter (vanligvis stiliserte blomster brettet fra firkantet papir) sammen gjennom punktene sine for å danne en sfærisk form. Les mer her.

Om kanzashi

Kanzashi er en type hår ornament tradisjonelle til Japan. De oppsto i løpet av Heian perioden av klassisk japansk historie om 710-1185 CE, når det antas japanske kvinner begynte å utvikle sine forseggjorte tradisjonelle frisyrer. Les mer her.

Om leiremodelling

Produkter laget av polymer leire FIMO. ikke bare estetisk attraktive, men har også høy styrke. I tillegg er det en glede å jobbe med polymerleire - materialet er mykt, plastisk, lett å male, male og mange andre manipulasjoner.  Les mer her.

Om origami

Origami (fra japansk 折り紙 eller 折紙 (origami), «ori» betyr brette og «kami» betyr papir generelt, «papirbretting») er kunsten å brette papir etter geometriske regler for å oppnå ønsket design. 

 Les mer her.

Om kartonasje

Teknikken for å lage forskjellige gjenstander fra papp: bokser, foto rammer, vaser, hyller og andre ting. Papp produkter er dekorert med  bånd, stoff, perler, knapper, blomster, broderte miniatyrer.

 Les mer her.

Om nål toving

Nål toving er prosessen med toving av ull med bruk av spesialiserte piggete nåler, og uten bruk av vann. Nål toving finnes som maskin nål toving og hånd nål toving.  Les mer her.

Om loom strikking

Strikking på en Loom  er en analog av strikking på strikkepinner. Strikking er lik, men selve strikkeprosessen er mye enklere.  Les mer her.

bottom of page